Nyheter

17. aug, 2020

Nu är höstterminen igång - även om vi fortfarande njuter av sensommaren - och vi på SamDesign är redo för en fantastisk höst! Vi påminner om att du kan passa på att fixa till båten nu för att kunna njuta av det sista av sensommaren och hösten då vi har superleveranstider - eller varför inte klä om dina fina möbler hemma? Oavsett om du är företag eller privatperson, båtägare eller hotellägare så hjälper vi dig!

26. jul, 2020

Ni vet väl att vi inte bara gör kapell till båten - här önskade en kund ett designat kapell som skydd för sin pool! Med slitstark kapellväv så skyddar detta utmärkt och är dessutom vattenavstötande! Välkommen in med din egen idé eller låt oss hjälpa dig att fundera ut den bästa lösningen för det som just du vill ha hjälp med!

24. jul, 2020

Vi är ju mycket runt ut i hamnar över hela Stockholm och i övriga Sverige och arbetar, men Svinninge Marina är en av de hamnar som vi arbetar mest i!

18. jun, 2020

Nu är vår populära kapelljour återigen igång - men som såklart även innefattar dynor och annat som behöver fixas! Med andra ord - om det krisar - ex dragkedjan till bågrännan har gått sönder, sömmen har spruckit, rutan måste bytas eller dynan ramlade i sjön - ring oss på 0700083888/0707999770 så ordnar vi det med expressfart!

Jouren har öppet dygnet runt alla dagar.