Nyheter

3. feb, 2020

Snart kommer det som vi alla väntar på - årets båtmässa! Från den 6-15 mars står vi i vår monter på Allt för sjön på Stockholmsmässan i Älvsjö och hoppas att få se er alla där!

Där kommer ni kunna titta på material, diskutera inredning, kapell eller vad ni än så önskar - vet ni dock med er att det är något som ni behöver ordna med båten redan nu så rekommenderar vi er att komma in så snart som möjligt för att hinna få det klart i tid till säsongen!

6. dec, 2019

Alla uppskattar en biljett till båtmässan! Här finns något för både stora och små - alltifrån design, inredning, båtar till waterpark! En garanterad uppskattad julklapp!

2. dec, 2019

Julen närmar sig med stormsteg och det gäller att vara ute i god tid med alla klappar! Här på SamDesign har vi garanterat uppskattade julklappar till släkt och vänner!

9. okt, 2019

En del väntar ibland till sista sekunden i vår med att sy upp sitt nya kapell, tvätta eller laga,ixa gardiner eller övriga inredningen - och ibland blir då väntetiderna väldigt långa. Vi skulle vilja uppmana er som redan nu vet med er att ni har saker som behöver fixas till våren att komma in redan nu - då har ni allt ordnat inför vinterförvaringen, slipper stressen i vår när det är dags för sjösättning att stå utan kapell och ni kommer få höra från era båtgrannar att "ni var så smarta som tänkte på det i höstas";-). Välkomna in till SamDesign!

6. jul, 2019

Alltid lika roligt att få klä om och göra fint på Radisson Blu Waterfront Hotel! Denna gång var det soffor i lobbybaren, restaurangen samt rumsfåtöljer!