Nyheter

16. mar, 2019

Vi och framtidens designer på bilden vill tacka för en fantastisk båtmässa och välkomnar er alla att komma förbi vårt kontor här i Täby för antingen bara ett besök, eller för att kika på material, eller passa på att ta med er dynorna, kapellet, båtmattan eller gardinen för exakt pris! Nu är våren igång!

6. feb, 2019

Nu laddar vi upp inför årets båtmässa - Allt för sjön 2019 - på Stockholmsmässan i Älvsjö 1-10 mars med lite nydesignade kuddar till sommarens båtfärder! Glöm inte att boka in mässan och kom och hälsa på oss i vår monter! Det går även bra att beställa kuddar i förväg!

23. dec, 2018

Vi önskar er en fantastisk jul och ett gott nytt år och vill såklart även påminna er om att lämna in era dynor och kapell (eller även möbler såklart och bilinredning) i god tid innan våren början så att ni har allt klart inför kommande säsong!

Vi har något speciella öppettider i veckan (se öppettider), men nås alltid på telefon ändå!

8. dec, 2018

1-10 mars så kommer vi stå på båtmässan och vi hoppas såklart att se er alla där! Där kommer ni kunna få känna på lite materialprover, se lite jobb som vi har gjort och få diskutera om allt som har med båtens inredning och kapell att göra! Välkomna!

5. nov, 2018

Ni vet väl att vi samarbetar med Fairmarin AB i Svinninge Marina? Om ni köper båt hos dem kan ni önska hur ni vill ha inredningen så klär vi om efter er smak! Här för en Fairline Targa 43!