Nyheter

18. jun, 2020

Nu är vår populära kapelljour återigen igång - men som såklart även innefattar dynor och annat som behöver fixas! Med andra ord - om det krisar - ex dragkedjan till bågrännan har gått sönder, sömmen har spruckit, rutan måste bytas eller dynan ramlade i sjön - ring oss på 0700083888/0707999770 så ordnar vi det med expressfart!

Jouren har öppet dygnet runt alla dagar.

9. mar, 2020

Ni vet väl att vi samarbetar med alla försäkringsbolag?

Ni är såklart också fortsatt välkomna till vår monter på båtmässan som har öppet till och med söndag 15 mars!

6. mar, 2020

10 % rabatt på allt du önskar inom båtinredning, kapell och design är mycket eftertraktat så här inför säsongsstart! Det enda du behöver göra är att:
1. Följa oss på instagram: @samdesigngroup
2. Gilla de 3 senaste bilderna
3. Tagga 3 av dina vänner!
Besöka oss på mässan och få rabattbevis!

3. feb, 2020

Snart kommer det som vi alla väntar på - årets båtmässa! Från den 6-15 mars står vi i vår monter på Allt för sjön på Stockholmsmässan i Älvsjö och hoppas att få se er alla där!

Där kommer ni kunna titta på material, diskutera inredning, kapell eller vad ni än så önskar - vet ni dock med er att det är något som ni behöver ordna med båten redan nu så rekommenderar vi er att komma in så snart som möjligt för att hinna få det klart i tid till säsongen!

6. dec, 2019

Alla uppskattar en biljett till båtmässan! Här finns något för både stora och små - alltifrån design, inredning, båtar till waterpark! En garanterad uppskattad julklapp!