Nyheter

2. dec, 2019

Julen närmar sig med stormsteg och det gäller att vara ute i god tid med alla klappar! Här på SamDesign har vi garanterat uppskattade julklappar till släkt och vänner!

9. okt, 2019

En del väntar ibland till sista sekunden i vår med att sy upp sitt nya kapell, tvätta eller laga,ixa gardiner eller övriga inredningen - och ibland blir då väntetiderna väldigt långa. Vi skulle vilja uppmana er som redan nu vet med er att ni har saker som behöver fixas till våren att komma in redan nu - då har ni allt ordnat inför vinterförvaringen, slipper stressen i vår när det är dags för sjösättning att stå utan kapell och ni kommer få höra från era båtgrannar att "ni var så smarta som tänkte på det i höstas";-). Välkomna in till SamDesign!

6. jul, 2019

Alltid lika roligt att få klä om och göra fint på Radisson Blu Waterfront Hotel! Denna gång var det soffor i lobbybaren, restaurangen samt rumsfåtöljer!

9. jun, 2019

Nu gäller sommaröppettiderna - dvs. vi öppnar kl 10 på vardagar och har öppet till 17 och som vanligt mellan 11-15 på lördagar. Ibland är vi ute på jobb, så säkrast är ändå att ringa först!

Nu är även vår populära sommarjour igång - behöver din ruta akut bytas? Sprack sömmen när du monterade kapellet? Blev det en reva i dynan? Oroa dig inte - du behöver inte vänta till i höst, utan ring oss så ser vi till att lösa situationen så fort som möjligt så att du kan njuta av ett helt kapell och inredning i sommar!

30. apr, 2019

En härlig arbetsdag med kapelltillverkning i Näsbyviken!